Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

mandag 14. mai 2012

Gamle ting får nytt liv!

Samboeren sa en gang at jeg var som en gammel traktor: Vanskelig å starte, men når man først fikk start, så stoppa den aldri. Føler egentlig det er en ganske god skildring av hvordan jeg er. Og i helga har jeg vært veldig "i gang"! Malt her og der og litt borti der.. ;) Og mens malinga i stua (...) tørket, spraylakkerte jeg noen gamle messingstaker mamma ikke ville ha lengre. Og de ble god som ny! En dames søppel, er en annen dames skatt ;)


Skal ikke alltid så mye til for å skape nytt liv og ny interesse. Messing/gull er ikke min greie, men med et hvitt strøk passet de ypperlig inn hos meg! Beste med det hele: sprayboksen kostet 39,- kroner på Europris og det tok 10 minutt å lakkere
 - ingen sak da! :)

3 kommentarer:

 1. Fint! :)
  Har sprayet en del selv, får lage et innlegg en dag jeg også :P Finnes som regel masse fin messing på loppiser rundt om kring. Og spray fra europris er like bra tenker jeg, kjøpte på coop sist og det var vel nærmere hundrelappen for det..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, utrolig mange staker på loppis til en billig penge som kan bli veldig fine med litt lakk :) Var fornøyd med sprayen fra Europris, dog ikke så drøy.. Tror den begynner å bli tom og jeg spraya det du ser på bildene og litt til. Skal kjøpe en til i morgen, for de svarte stakene må ha to strøk!

   Slett
 2. Smart :) mye finere i hvitt !

  SvarSlett