Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

torsdag 10. mai 2012

Hjelp til bad og vaskerom

Jeg er på jakt etter inspirasjon! Satte meg ved dataen i kveld med et mål: Jeg skulle finne inspirasjon til hvordan jeg best mulig kunne style bad og vaskerom til å bli landromantisk og rett og slett koselig ;) Jeg er så heldig å ha to bad og eget vaskerom. Badene er veldig kjedelige, men for nye og "fine" til å gjøre noe stort med de. Så her kommer stylingen inn! Jeg er ingen interiørkonsulent, men jeg har et lite øye for interiør likevel. Men jeg er heller ikke rik og kan ikke kjøpe alt jeg vil ha. Så hvordan style et enkelt bad og et enkelt vaskerom med enkle midler? Her går det i hvite fliser/hvite vegger og svarte gulv. Innredningene på badet er veldig "typiske". Kom gjerne med tips og ideer i kommentarfeltet. Og har dere blogget om deres bad og vaskerom før, legg igjen en link! Vil gjerne se :)

4 kommentarer:

 1. Hei vennen :)

  Tusen takk for så koselig hilsen :) Så moro at mitt innlegg kunne inspirere deg :) Jeg er litt i samme båt som deg, badet er for nytt til å bytte ut, men..jeg syns det er litt kjedelig. Jeg har malt innredningen hvit da, den var mørk kirsebær før. Det hjalp mye :)
  Har såå lyst på å bytte ut innredningen med en gammel stor kommode, og sette en vask oppå den...godt at man kan drømme litt ;)

  Håper du får mye inspirasjon her fra fler :) Alltid moro med tips til litt forandring uten å blakke seg helt :)

  Ha en fin kveld og kos deg masse :)
  Klem og kos :)

  SvarSlett
 2. Dessverre har jeg ingen inspirasjon å komme med, skulle også gjerne stylet badet og andre rom for den saks skyld - får følge med her og se om det kommer noen gode ideer!
  PS: Jeg har forresten flyttet bloggen min fra enjoydiary til blogspot,
  hyggelig om du titter innom :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på badet vårt, er heller ikke superfornøyd med vårt, men det er så lite, og derfor også lite å gjør med det:/ Om du søker bathroom og lignende på pinterest.com så finner du sikkert litt ispirasjon:) Jeg synes også det kan være stilig å pynte med gamle eplekasser med rullede håndduker i, eller pyntegjenstander :) Tror du får det til jeg :D Gleder meg til å se! :)

  SvarSlett
 4. Du får legge ut noen bilder så blir det enklere å komme med tips!!! <3

  Klem Lena

  SvarSlett