Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

Skriblerier om hverdagsliv, interiør, baking og andre sysler!

mandag 5. mars 2012

Dørkrans

En dørkrans, mange muligheter ;)


Høsten for halvannet år siden gikk jeg og samboeren en tur ut i skogen med hver vår håndsag. Fant Bjørkegreiner som var passe lengde og tykkelse på og tok det med hjem. Så satte jeg meg ned og lagde denne hjerteformede dørkransen. Brukte fiskesnøre til å feste greinene sammen. Halvannet år er altså gått og jeg er enda ikke lei den. For den er fin alene, men ikke minst så er den en fin basis for variasjon...En høstlig krans!
Her kjøpte jeg et par Erika-blomster og putta inn mellom greiene. Brukte også litt grønn ståltråd for å holde det godt på plass (fåes kjøpt på Oasen Hageland). Erika er jo en plante som holder seg lenge fin - også når du har skjært av røttene!


En vinterkrans!
Denne holdt seg veldig godt i fjor vinter da det var så kaldt. Så minusgrader må til for at granbaren skal holde seg fin litt lengre enn en uke eller to. Iallefall den erfaringa jeg har! Samme fremgangsmåte her som på den forrige med Erika. Forøvrig pyntet med kongler, en sølvfugl, englevinger, et lite trehjerte og blondebånd (så klart ;).

Veldig glad i ting som kan brukes om igjen på nye måter! Hvis noen har tips til hva jeg kan pynte kransen min med nå som våren kommer, så legg gjerne igjen en kommentar :)

4 kommentarer:

 1. Den kransen var utrolig fin! Så kjekt og spennende å kunne gjøre så mye forskjellig med den!
  Jeg lurte forresten på en liten ting. Er det du som velger hvilke ord som skal være større, eller har du noen fancy innstilling som gjør det tilfeldig? Jeg la bare merke til at det var så få ord som var større i dette innlegget enn de forrige, det var faktisk litt enklere å lese :P

  Forøvrig en veldig koselig blogg, gleder meg alltid til nye innlegg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :)

   Du, det er jeg som bestemmer hvilke ord som skal være større. Fint at du gir tilbakemelding på det, for jeg vil jo ikke at man skal synes det er tungvint å lese bloggen min :)

   Koselig at du følger bloggen min :) Hvordan har du funnet frem til bloggen min?

   Slett
 2. Så smart og praktisk :) Alltid så fint og bruke naturen og det som er rundt oss. Har ikke så mange gode ideer til deg, men du finner sikkert på noe. Det er moro å være på "jakt" og bli inspirert, og plutselig så har du en flott ny ide :) God kveld !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så en krans med påskeegg på Vintage Interior Blogs :) Så man finner ideer både her og der!

   Slett